Impakti i parë është pikërisht ajo që ngelet në mendjen e konsumatorit, ndaj Urbanus që prej vitit 2016 sjell shërbimin “From Inception to Conclusion”.
Përmes tij ne ofrojmë konceptimin e imazhit të kompanisë tuaj në çdo dimension të saj. Qëllimi ynë primar është që t’ju krijojmë një identitet unik dhe lehtësisht të identifikueshëm nga konsumatori dhe klienti juaj. Në momentin që është krijuar imazhi i plotë i biznesit ne ofrojmë më pas shërbimin mbi mbrojtjen ligjore të tij duke bërë të mundur mbrojtjen e produktit apo shërbimin e kompanisë nga imitimet e ndryshme. Në mënyrë që biznesi juaj të marrë vlerën e duhur dhe që askush të mund të abuzoj mbi të, ju mbetet vetëm të besoni tek NE.

Impakti i parë është pikërisht ajo që ngelet në mendjen e konsumatorit, ndaj Urbanus që prej vitit 2016 sjell shërbimin “From Inception to Conclusion”.
Përmes tij ne ofrojmë konceptimin e imazhit të kompanisë tuaj në çdo dimension të saj. Qëllimi ynë primar është që t’ju krijojmë një identitet unik dhe lehtësisht të identifikueshëm nga konsumatori dhe klienti juaj. Në momentin që është krijuar imazhi i plotë i biznesit ne ofrojmë më pas shërbimin mbi mbrojtjen ligjore të tij duke bërë të mundur mbrojtjen e produktit apo shërbimin e kompanisë nga imitimet e ndryshme. Në mënyrë që biznesi juaj të marrë vlerën e duhur dhe që askush të mund të abuzoj mbi të, ju mbetet vetëm të besoni tek NE.

Në mënyrë që një biznes të jetë i suksesshëm, ai duhet të ketë një imazh të qartë dhe të kuptueshëm nga target grupi të cilit i drejtohet, ndaj dizenjimi i imazhit është një nga proçeset bazë në krijimin e identitetit të biznesit dhe hapi i parë në promovimin e tij në treg. Të krijosh identitetin vizual, do të thotë në thelb t’i aplikoni vlerat e markës tuaj në çdo aspekt të saj. Cfarë përfshihet në të? Në këtë kategori përfshihen krijimi i emrit të biznesit, slogani, logo dhe dizejnime si: broshura, kompozime fleteve A4-A3, baner, citylight, kataloge shitje, paketime, uniforma stafi etj. Të gjitha këto të personalizuara. Në varësi të llojit të kompanisë ofrojmë edhe elementë të tjerë plotësues, siç mund të jetë krijim portofolio për studio, set fotografik, video maker, etj.

 kliko për të parë disa nga projektet tona të branding…

Emri i duhur përmirëson dukshëm shanset tuaja për të fituar klientë të rinj, duke u treguar atyre vlerat themelore të biznesit tuaj, gjithashtu gjenerojnë besnikërinë tek klienti dhe thjeshtojnë proçesin e marketingut. Në fund të fundit, emri i kompanisë suaj ka të bëjë me ju, kështu që detyra jonë është t’i përshtatemi profilit të biznesit për emërtimin e kompanisë për të prodhuar rezultatin përfundimtar të dëshiruar.
Ne inkurajojmë klientët tanë të hartojnë një përmbledhje që përshkruan objektivat që ata duan të arrijnë me emrin e tyre, misionin dhe vlerat e markës së tyre. Pasi ne arrijmë të kemi një ide të qartë se kush jeni, cilat janë sfidat tuaja dhe çfarë shpresoni të transmetoni në emrin tuaj të ri, NE menjëherë nisim punën duke përdorur strategji të ndryshme të emërtimit të biznesit për të krijuar emrat e përzgjedhur më së miri dhe që padyshim shënojnë të gjitha pritshmëritë tuaja. Ne kalojmë nëpër qindra emra, për të arrritur ne Top 5 emrat e përzgjedhur që plotësojnë të gjitha kriteret.

 disa nga emrat e krijuar nga ne…

Presidenti i shoqërise Brunes Group, Geront Çela, me ekspriencë disa vjeçare në fushën e ndërtimit, prodhimit të disa nga materialeve të ndërtimit dhe tregëtisë së artikujve imobilarë me shtrirje të gjerë në Shqipëri, do krijojë një ndërmarrje të re. Brunes Group do i bashkohet Lobby Home. Një qëndër tregtare 3000m2 ku do i ofrojë klientëve artikuj për shtëpi dhe jo vetëm, me çmime të arsyeshme për të gjithë. Kërkesa e presidentit të këtij aktiviteti ishte që emri të ishte memorizues dhe i thjeshtë për t’u shqiptuar nga shqiptarë dhe të huaj pasi ky është targetgrupi i kësaj qëndre. Emri *Lobby që krijuam, në vetvete do të thotë ambjent mirëpritjeje. Pra ky emër jep mesazhin që të gjithë janë të mirëpritur te Lobby Home, e thënë kjo që konsumatorit do i ofrohet shërbimi maksimal për artikuj cilësorë me çmime të leverdisshme. Lobby, një emër kaq i thjeshtë dhe i bukur me një përmbajtje të gjerë në kuptimin vetjak.

 I artikulueshëm
 Modern
 Memorizues
 Identifikues

Nostalgjia për kulturën dhe vendin pa dyshim që e ka çdo shqiptar jashtë trojeve. I konceptuar për t’i bashkuar dhe për të përcjellë frymën mesdhetare shqiptare në çdo shtëpi, Trojetona e identifikon patriotizmin dhe çdo detaj për të përmbushur nevojat e çdo kujt.

 I artikulueshëm
 Simbolizues
 Atraktiv
 Identifikues

Prof. Dr. Antonio Rizzo, i specializuar për kujdesin ndaj lëkurës dhe trajtimeve estetike në Itali, erdhi tek ne me dëshirën për të krijuar një emër pompoz dhe të denjë për shërbimet që ai ofron në fushën e bukurisë dhe estetikës medikale. Si ndërmarrës i një klinike dhe jo vetëm, ai na dha informacionet dhe të dhënat e duhura përsa i përket kësaj fushe. Glampure, ky emër inovativ dhe tepër atraktiv i dha një ndjesi pozitive dr. Antonios. Kjo ndjesi shpjegohet fare thjeshtë në kuptimin e këtij emri. Janë sinkronizuar dy fjalë, *Glam që përfaqëson shkëlqimin, bukurinë dhe vizualitetin femëror dhe *Pure që përfaqëson përkujdesin ndaj vetes, butësinë femërore, shërbimin ndaj lekurës dhe estetikës. Padyshim që pas dr. Antonios, nga ky emër u tërhoq edhe target grupi që synonim për këtë biznes.

 Pompoz
 Atraktiv
 Prestigjoz
 Efektiv

Alfred Karajani me profesion në fushën e gastronomisë, solli për herë të parë në Shqipëri shërbimin e akullores në një makinë Fiat 500 versioni i vjetër. I tërhequr nga kultura italiane dhe pasioni për xhelaterinë, ai do të ushtrojë këtë risi në kryeqytetin e Tiranës. Ne i studiuam të gjitha pikat kyçe që do i ofronte konsumatorit dhe i krijuam një emër konceptual “Macchelato”. Sinkronizuam dy fjalët, *Machina (fiat 500) dhe *Gelato (akullore). Ky emër përcjell ngrohtësi dhe tërheqje ndaj dëgjuesve, dhe jo vetëm që sjell më afër nesh kulturën italiane por edhe krijon një afeksion për blerje.

 Inovativ
 I artikulueshëm
 Memorizues
 Atraktiv

Biofam është një market me produkte ushqimore biologjike. Me dëshirën e madhe për t’i ofruar konsumatorëve produkte cilësore dhe ushqime të kontrolluara, ky biznes na u drejtua për të krijuar një emër që ta përcjellë këtë mesazh. *Bio rrjedh nga fjala biologjike ndërsa *Fam nga fjala familje. Ky emër tregon më së miri që Biofam sjell ushqimet më të mira në treg në tryezat e çdo familjeje. Është emër domethënës, i thjeshtë dhe i ngrohtë ndaj dëgjuesit.

 I artikulueshëm
 Identifikues
 Memorizues
 Kreativ

Repeat Wellnes do vinte me një risi në fushën e kulinarisë për t’i ofruar klientëve ushqim dietik dhe të shëndetshëm. Duke u bazuar nga kryefjala *Repeat që ky biznes prezantohet, ne krijuam emrin Green on Repeat. Ky emër përveçëse tregon që është pjesë e Repeat Wellnes, jep mesazhin që kujdeset për t’i ofruar konsumatorit ushqim të shëndetshëm në vazhdimësi. Është një emër memorizues dhe i karakterizuar në bazë të shërbimit që ky biznes ofron.

 Inovativ
 Identifikues
 Memorizues
 Atraktiv

Një kompani kozmetike me vendodhje në Meksikë, iu drejtua agjencisë sonë për shërbimin e gjetjes së emrit të biznesit. Për një treg më të gjerë se ai i Meksikës, kjo kompani dëshironte një emër universal që të shqiptohet lehtësisht. Kështu ne krijuam emrin PurAma, ku janë kombinuar dy fjalë. *Pure që përfaqëson bukurinë dhe pastërtinë dhe *Ama që përfaqëson dëshirën për përkujdesje dhe përkushtimin ndaj vetes. Është emër i dashur, i ngrohtë dhe në këtë rast kjo linjë kozmetike afrohet me lehtësisht me konsumatorin.

 I artikulueshëm
 Identifikues
 Memorizues
 Modern

Një resort prestigjoz dhe inovativ do ndërtohej në bregdetin e Vlorës. Në një vend ku qetësia e detit dhe freskia ku ai përcjell është padyshim në një nga vëndet më relaksuese në jugun e Shqipërisë. Pas një mini-tour në qytetin e Vlorës dhe një njohjeje nga afër të godinës së resortit, ne menjëherë menduam një emër elegant plot finesë. D’Azur përkthehet Riviera Franceze, duke e krahasuar me bukurinë nga vendi perëndimor, i jep hotelit delikatesën dhe prestigjin e merituar. D’azur është një emër i shkurtër dhe i thjeshtë për t’u shqiptuar dhe tepër memorizues. Fakti që përkthehet si “rivera”, e identifikon më shumë këtë biznes duke i dhënë atij elegancën e duhur.

 Elegant
 Prestigjoz
 Memorizues
 Konceptual

Tre vëllezër të cilët zotëronin një mobileri shumëvjecare në tregun shqiptar, donin të krijonin një identitet konceptual dhe personalizues për aktivitetin e tyre. Pas disa diskutimesh dhe një bashkëpunimi të suksesshëm me kompaninë tonë, ne arritëm të krijonim një emër tepër domethënës për këtë biznes, plot tradita dhe histori. Tri është numri që përfaqëson trashëgiminë e tre brezave dhe tre pronarëve që përfaqësojnë denjësisht ndër vite këtë biznes. Me këtë numër kemi ndërthurur fjalën “legno”, që do të thotë dru në gjuhën italiane. Kemi zgjedhur këtë gjuhë, pasi është gjuhë melodioze dhe ndihmon në artikulimin e emrit.

 I artikulueshëm
 Modern
 Memorizues
 Identifikues

Slogani është një frazë e shkurtër e përdorur në një kontekst reklamimi që nxjerr në pah imazhin e markës tuaj dhe ju ndihmon të jeni të paharrueshëm. Jo çdokush mund të formulojë profesionalisht një slogan. Ndaj është mirë që t’i adresoheni kompanive serioze dhe që kanë eksperiencë në këtë shërbim, siç jemi edhe ne Urbanus.

Ne sigurohemi që formulimi i sloganit do të jetë efektiv dhe që do ju ndihmojë jo vetëm që të identifikoheni në treg por edhe që konsumatori të zgjedhë kompaninë tuaj mbi të tjerët. Krijimi i një slogani për kompaninë apo fushatën tuaj në një projekt specifik meriton të gjithë vëmëndjen e duhur nga stafi ynë. Këtu përfshihen shumë aspekte si: analizimi i vizionit, vlerat tuaja, target grupi i synuar etj. Pasi arrijmë të krijojmë një analizë të thellë dhe të detajuar, ne dalim me propozimet tona të sloganeve të cilat janë tërësisht të denja dhe të personalizuar për kompaninë tuaj.
Sa më konçiz dhe tërheqës slogani juaj, aq më memorizues do të jeni!

 disa nga sloganet e krijuara nga ne…

Në çdo ëmbëlsirë ka një histori për t’u treguar!

Historia dhe tradita është ajo çfarë e karakterizon pastiçerinë Reka. Një recetë, një kulturë dhe një lidhje familjare në biznesin e ëmbëlsirave, ka trashëguar produktet tradicionale brez pas brezi. Ndaj ky slogan fsheh një histori të tërë në çdo ëmbëlsirë të pastiçerisë Reka që konsumatori shijon.

Rehatohu me mua!

Ky slogan është tërësisht i përqëndruar në raportin kompani- klient dhe i drejtohet krejtësisht konsumatorit për ti dhënë idenë se kompania është e pranishme për çdo nevojë prezente ose të ardhshme të klientit.

Kick Your Hunger!

Një nga gjërat më kyçe që ka shërbimi i delivery-t është shpejtësia sepse kur bëhet fjalë për ushqimin asnjëri nuk është i duruar. Foodini falë teknologjisë së tij ndodhet kudo për të “shkelmuar” urinë, prandaj dhe Kick Your Hunger nuk është thjesht një slogan por një identitet.

Emblema e festave tuaja!

Gjithë ndjesia përrallore që Sezon Dekor ju ofron kthehet në nje kujtim të pakrahasueshëm në festat e Krishtlindjeve. Duke u ofruar produktet më të mira dhe më të veçanta, ky slogan e identifikon më së miri ndjesinë magjike që Sezon Dekor ofron.

Përtej Imagjinatës!

Përtej Imagjinatës, është një slogan fushate i cili është krijuar për spot-in e parë të Smart Pizza në bazë të skenarit. Shija e pakrahasueshme e recetës së vetme origjinale për piza napolitane, padyshim që ky slogan e karakterizon më së miri. Gjithashtu ky slogan i përshatet dhe emrit të biznesit,Smart Pizza. Mendo zgjuar përtej cdo limiti!

Informimi mbi fushën e pronësisë intelektuale mund t’ju sjellë të drejta ekskluzive ligjore dhe financiare mbi produktet dhe shërbimet që biznesi juaj ofron. Emri i kompanisë është një nga asetet më të vlefshme dhe sipërmarrësi mund të përfitojë nga të drejtat që rrjedhin prej saj, në rast se aplikon për regjistrim të markës dhe patentës tregtare. Regjistrimi i markës dhe patentës rrit besimin e konsumatorëve pasi tendenca është kundrejt emrit produktit origjinale të prodhuara nga krijuesi origjinal.
Marka tregtare dhe proceset e patentuara janë të mbrojtura për një periudhë 10 – vjeçare, ndërsa produktet e patentuara për një periudhë 20 – vjeçare. Pas mbarimit të afatit të mbrojtjes ligjore patenta dhe marka mund të rinovohen pafundësisht. Zgjidhja e mosmarrëveshjeve për markën kushton shumë më tepër se regjistrimi i saj. Marka, megjithëse është e mirë jo materiale, ka një vlerë ekonomike shumë të madhe, sidomos për ato kompani të cilat kanë për qëllim identifikimin e produktit me Markën.

 disa nga markat e mbrojtura nga ne…

Luciano

Veggies

Meison

Abio Studio

Perfect Dent

Hominess

Spoti është një prezantim audiovizual i mirëmenduar dhe i mirëkonceptuar në tërësinë e tij, që ka si qëllim kryesor ofrimin dhe njohjen e shërbimit të biznesit tuaj. Këto spote reklamuese realizohen për të promovuar biznesin tuaj dhe produktet/shërbimet e tij. Kohëzgjatja e spotit është relativisht e shkurtër me qëllim që të mbeten sa më shumë elementë në kujtesën e publikut, e rrjedhimisht të rritet interesi tek konsumatori. Nëse biznesi juaj merr pjesë në ekspozita/panaire e aktivitete të ndryshme dhe ka nevojë për një prezantim të denjë, sugjerimi më i mirë në këtë rast është spoti promovues. Kjo mënyrë promovimi ka për ta bërë më të thjeshtë dhe më të prekshëm për të pranishmit mesazhin e kompanisë suaj dhe ka për t’i dhënë mundësinë e interaktivitetit me publikun.

 

 disa nga spotet e realizuara nga ne…

BIOFAM

Që nga skenari, përzgjedhja e aktorëve e deri te realizimi i këtij spoti, u përkushtua një ekip profesional prej 20 vetash për të rritur vlerat thelbësore dhe kontekstin e këtij biznesi. Krijuam një skenar humori me të cilin u afeksionuam të dy partnerët dhe brenda 3 javëve u shndërrua në një spot televiziv profesional duke përcjelë realitetin me “pak” sarkazëm.

Skenari përmbante rolin e një femre naive me klas dhe prestigj, e cila do përgatiste një darkë shumë të rëndësishme. Nga angazhimet e përditshme ajo zgjodhi të blinte igredintët më të veçanta tek personi i parë që i doli përpara, por akoma nuk e dinte që ishte zgjedhje e gabuar. Nje fshatar i zonës, tërë përtesë, u hoq sikur po dëgjonte kërkesat e çuditshme të zonjës. Në mënyrë indiferente dhe paksa i bezdisur filloi të mbushte qeset me çfarë kishte përpara. Zonja nga ana tjetër e panikosur fillon insiston që produktet të jenë të freskëta, pa e pasur mëndjen se çfarë produktesh është duke blerë. Fshatari, tashmë i inatosur nga zonja, merr vendilatorin që kishte aty pranë dhe ia drejton në fytyrë zonjës për t’u freskuar. Kjo e fundit merr vendilatorin, qëndron e shokuar pranë tezgës dhe pa bërë zë largohet duke u përpjekur mos të shfaq mërzitjen dhe turpin. Mesazhi është shumë i qartë. Nuk është nevoja që të kërkojnë gjatë për produktet e mira dhe të freskëta ku mund t’i gjejnë në BIOFAM.

Që nga skenari, përzgjedhja e aktorëve e deri te realizimi i këtij spoti, u përkushtua një ekip profesional prej 20 vetash për të rritur vlerat thelbësore dhe kontekstin e këtij biznesi. Krijuam një skenar humori me të cilin u afeksionuam të dy partnerët dhe brenda 3 javëve u zhndërrua në një spot televiziv profesional duke përcjelë realitetin me “pak” sarkazëm.

Skenari përmbante rolin e një femre naive me klas dhe prestigj, e cila do përgatiste një darkë shumë të rëndësishme. Nga angazhimet e përditshme ajo zgjodhi të blinte igredintët më të veçanta tek personi i parë që i doli përpara, por akoma nuk e dinte që ishte zgjedhje e gabuar. Nje fshatar i zonës, tërë përtesë, u hoq sikur po dëgjonte kërkesat e çuditshme të zonjës. Në mënyrë indiferente dhe paksa i bezdisur filloi të mbushte qeset me çfarë kishte përpara. Zonja nga ana tjetër e panikosur fillon insiston që produktet të jenë të freskëta, pa e pasur mëndjen se çfarë produktesh është duke blerë. Fshatari, tashmë i inatosur nga zonja, merr vendilatorin që kishte aty pranë dhe ia drejton në fytyrë zonjës për t’u freskuar. Kjo e fundit merr vendilatorin, qëndron e shokuar pranë tezgës dhe pa bërë zë largohet duke u përpjekur mos të shfaq mërzitjen dhe turpin. Mesazhi është shumë i qartë. Nuk është nevoja që të kërkojnë gjatë për produktet e mira dhe të freskëta ku mund t’i gjejnë në BIOFAM.

SMART PIZZA

Krijuam një skenar për spotin televiziv kur të përfshihet e bukura dhe e përditshmja thjeshtë nga një kafshate.

Dy djem në një apartament janë duke pritur me padurim ardhjen e picave. Me në fund picat mbërrijnë në orarin më pikant të ditës, në orarin e drekës. Të paduruar dhe të uritur, të dy hapin kutinë dhe nuk humbasin kohë për të filluar së ngrëni. Një nga djemtë duke ngrënë picën, fillon dhe komenton të gjitha ndjesitë që i jep. Ndërkohë djali tjetër duke e kafshuar me përkujdesje sikur të ishte e kristaltë, sapo shqisat e trupit kuptojnë shijen, futet në një imagjinatë të mrekullueshme. Një vajzë e gjitha në të kuqe, si nje dive opere, duke i qeshur kamerës dhe duke bërë lëvizje sensuale karakterizon picën në mënyrën më perfekte. Aty imagjinata ndërpritet nga zëri i shokut duke i tërhequr vëmëndjen se cfarë është duke bërë. Djali tjetër sapo hap sytë, shikon që picen ia kishte drejtuar shokut. I sikletosur, si për të mbuluar turpin afrohet dhe e kafshon duke menduar që ia hodhi paq.

Krijuam një skenar për spotin televiziv kur të përfshihet e bukura dhe e përditshmja thjeshtë nga një kafshate.

Dy djem në një apartament janë duke pritur me padurim ardhjen e picave. Me në fund picat mbërrijnë në orarin më pikant të ditës, në orarin e drekës. Të paduruar dhe të uritur, të dy hapin kutinë dhe nuk humbasin kohë për të filluar së ngrëni. Një nga djemtë duke ngrënë picën, fillon dhe komenton të gjitha ndjesitë që i jep. Ndërkohë djali tjetër duke e kafshuar me përkujdesje sikur të ishte e kristaltë, sapo shqisat e trupit kuptojnë shijen, futet në një imagjinatë të mrekullueshme. Një vajzë e gjitha në të kuqe, si nje dive opere, duke i qeshur kamerës dhe duke bërë lëvizje sensuale karakterizon picën në mënyrën më perfekte. Aty imagjinata ndërpritet nga zëri i shokut duke i tërhequr vëmëndjen se cfarë është duke bërë. Djali tjetër sapo hap sytë, shikon që picen ia kishte drejtuar shokut. I sikletosur, si për të mbuluar turpin afrohet dhe e kafshon duke menduar që ia hodhi paq.

PASTICERI REKA

Për të ndërtuar skenarin e pastiçerisë Reka u desh kohë dhe bisedime të gjata për të bërë një përputhje të historisë disa vjeçare në mënyrë perfekte brenda harkut kohor prej 1 minuti. Kjo është historia e gjyshit me djalin duke punuar në kohët e dikurshme dhe kalimi në ditët e sotme ku djali i rritur ka trashëguar plot krenari atë çfarë gjyshi kishte ndërtuar në vite. Për të finalizuar këtë spot, pjesa e audios ishte një kombinim perfekt, ku gjithë historia nën melodinë e muzikës së Bareshës përcillte emocion dhe nostalgji nën fjalët harmonike të aktorit Artan Imani

Për të ndërtuar skenarin e pastiçerisë Reka u desh kohë dhe bisedime të gjata për të bërë një përputhje të historisë disa vjeçare në mënyrë perfekte brenda harkut kohor prej 1 minuti. Kjo është historia e gjyshit me djalin duke punuar në kohët e dikurshme dhe kalimi në ditët e sotme ku djali i rritur ka trashëguar plot krenari atë çfarë gjyshi kishte ndërtuar në vite. Për të finalizuar këtë spot, pjesa e audios ishte një kombinim perfekt, ku gjithë historia nën melodinë e muzikës së Bareshës përcillte emocion dhe nostalgji nën fjalët harmonike të aktorit Artan Imani

BRUNES

Për skenarin e kuzhinës Stosa nuk kishte se si të mungonte pjesëmarrja e një fëmije. Për të falur ngrohtësi dhe kënaqësi te shikuesi, raporti i nënës me fëmijën e përcjell më së miri cilësinë e gatimit të shtëpise me kuzhinën Stosa. Sheshxhirmi ishte në showroom-in e Brunes të cilin e kthyem në një kuzhinë shtëpie për të përcjellë mesazhin që kjo mund të jetë kuzhina juaj dhe mund të bëni të lumtur familjen. Stili dhe muzika toskane nuk kishte si ti mungonte markës së mirënjohur italiane për ta prezantuar denjësisht në rajonin kombëtar. Spoti i kuzhinës Stosa, mbetet një nga spotet më të pëlqyera nga publiku pasi shumë familje gjetën veten mes lumturisë së dy personazheve të spotit.

Për skenarin e kuzhinës Stosa nuk kishte se si të mungonte pjesëmarrja e një fëmije. Për të falur ngrohtësi dhe kënaqësi te shikuesi, raporti i nënës me fëmijën e përcjell më së miri cilësinë e gatimit të shtëpise me kuzhinën Stosa. Sheshxhirmi ishte në showroom-in e Brunes të cilin e kthyem në një kuzhinë shtëpie për të përcjellë mesazhin që kjo mund të jetë kuzhina juaj dhe mund të bëni të lumtur familjen. Stili dhe muzika toskane nuk kishte si ti mungonte markës së mirënjohur italiane për ta prezantuar denjësisht në rajonin kombëtar. Spoti i kuzhinës Stosa, mbetet një nga spotet më të pëlqyera nga publiku pasi shumë familje gjetën veten mes lumturisë së dy personazheve të spotit.

Ne jemi partnerë me ERTV që në fillimet e veta. Krijimi i një rubrike që ka për qëllim të promovojë njerëzit e zakonshëm që kryejnë punë vërtetë për t’u admiruar, na nxiti që të realizonim emisione mbreslënëse.

Nëpërmjet xhirimeve, jemi munduar të përcjellim emocionet dhe arritjet e të gjithë atyre që nuk janë persona publikë por që me sakrifica dhe mbi të gjitha dëshirë dhe pasion kanë arritur që të ndërtojnë dicka për të cilën janë krenarë. Me një numër të madh emisionesh dhe muaj të tërë xhirimi ne arritëm ta finalizonim këtë rubrikë me pamje dhe histori frymëzuese anembanë Shqipërisë.

 

Duke pasqyruar punën tuaj jeni ju ata që vendosni impaktin që do të keni tek klientët tuaj. Web-i si edhe rrjetet sociale janë prezent 24 orë në 7 ditë të javës dhe mund të vizitohet nga kushdo, kurdo. Për të rritur fitimet, të gjitha bizneset duhet të konsiderojnë nevojën për të krijuar Web-in si një element vendimtar në performancën e tyre. Përmes faqes tuaj zyrtare, ju ofrohet mundësia për të matur rezultatet e faqes tuaj në kohë reale duke marrë informacionin e klientit dhe performancën e produkteve që ofroni.

Që website të jetë i suksesshëm, duhet të përfshijë:

* Strukturë të organizuar mirë
* Përmbajtje të qartë
* Mesazh të kuptueshëm
* Dizajn unik dhe funksional

 

Krijimi i website dhe mirëmbajtja e saj përfshin:

Set fotografik + video + krijim kontenti + krijim unik i identitetit

 disa nga website-t e ndërtuara nga ne…

Marketingu në rrjetet sociale është i domosdoshem që bizneset të arrijnë klientët. Menaxhimi i duhur i rrjeteve sociale sjell sukses të jashtëzakonshëm në biznesin tuaj.

Shërbimi që ne ofrojmë përfshin:

*Krijimi dhe menaxhim i faqes suaj
*Postime rreth shërbimeve tuaja të krijuara me nje profesionalitet të lartë dhe kreativ
*Postime në oraret ku audienca është më e lartë
*Plan editorial mujor për një audiencë sa më të lartë
*Photoshoting
*Krijim i videospoteve
*Animacione Kreative

 disa nga llogaritë që ne menaxhojmë…

KEAD

KEAD është distributor i markave të mirënjohura në veglat e punës. Ne jemi kujdesur që të krijojme një timeline brenda standarteve të brandit duke i prezantuar me cilësinë maksimale dhe profesionale produktet që KEAD ofron. Kemi xhiruar dhe fotografur në terren dhe në studio për t’ia servirur produktin klientit sa më të qartë. Në terren produktet i kemi shfaqur si funksionalitete, ndërsa në studio i kemi shfaqur detajet e produktit për të cilin shikuesi mund të jetë i interesuar.

SMART PIZZA

SMART PIZZA – Një nga piceritë më të reja në Tirane, sjell produktet më cilësore në treg duke u kujdesur për ingrendientët më të mirë në përgatitjen e picës. Thënë kjo, target grupi i këtij biznesi është nga më i vogli tek më i madhi. Ndaj dhe ne kemi gërshetuar cilësinë e sherbimit dhe gatimit me trendin e stilin unik të SMART PIZZA-S. Me në fokus ngjyrën e kuqe të brandit ne i kemi dhënë ngrohtësi timeline-it për të afruar me shumë vizitorët. Në çdo foto dhe video mbizotëron ngjyra e verdhë, portokalli dhe e kuqe, pasi këto tre ngjyra simbolizojnë kategorinë e ushqimit.

FOODINI

FOODINI – Një aplikacion “food delivery service” ka ardhur në Tiranë me shërbimin më të mirë duke sjellë përditësim dhe risi në fushën e shpërndarjes ushqimore. Ky app përfshin të gjitha grupmoshat dhe qëllimi është lehtësimi i porositjes online, vetëm me një klik. Plot ngjyra dhe prezantime në 3D bën që të ndërtohet një strukturë e denjë e rrjetit social të Foodini-t duke theksuar shpejtësinë dhe cilësinë ushqimore edhe të palëve të treta që bashkëpunojnë me të.

KLIKO PËR TË PARË VIDEON

FOODINI

Një aplikacion “food delivery service” ka ardhur në Tiranë me shërbimin më të mirë duke sjellë përditësim dhe risi në fushën e shpërndarjes ushqimore. Ky app përfshin të gjitha grupmoshat dhe qëllimi është lehtësimi i porositjes online, vetëm me një klik. Plot ngjyra dhe prezantime në 3D bën që të ndërtohet një strukturë e denjë e rrjetit social të Foodini-t duke theksuar shpejtësinë dhe cilësinë ushqimore edhe të palëve të treta që bashkëpunojnë me të.

FLLAD RESORT & SPA

FLLAD RESORT – Bardhësia dhe qetësia që të ofron ky resort padyshim që duhet të pasqyrohet edhe në rrjete sociale. Dominuese është ngjyra e bardhë e cila tregon pastërinë, bluja që simbolizon resortin bregdetar dhe jeshilja pasi godina rrethohet e gjitha nga pisha. Janë realizuar sete fotografike dhe xhirime ku tregohet gatimi, komforti dhe relaksi si në ambientet e akomodimit të fjetes, të akomodimit në pishinë si dhe në plazh për pushuesit e të gjithë grupmoshave.

MON AMOUR

MON AMOUR – Duke u bazuar në ribrandimin e MON AMOUR, ne u fokusuam në prezantimin e produkteve me një skenografi piktoreske ku mbizotëron ngjyra e çokollatës. Seti fotografik profesional përcjell elegancë dhe prestigj, e përshtatet më së miri klasit të këtij biznesi. Çdo skenë është dizenjuar posaçërisht për çdo produk, është ndërtuar me profesionalizëm duke theksuar rëndësinë që duhet të kenë ëmbëlsirat e MON AMOUR. Ne jemi duke punuar mbi ndërtimin e strukturës së MON AMOUR, ajo do të ndahet në tre sektorë: 1. Fabrika, 2. Produkti dhe 3. 3 pikat e pasticerisë që zotëron ky brand.